Oikeus määräsi – Aaron Carterille lähestymiskielto veljeensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Aaron Carterin veli Nick Carter haki lähestymiskieltoa Aaronille, koska pikkuveli oli uhannut ampua hänen perheensä. Asiaa on nyt puitu oikeudessa. Aaron Carter ei ollut mukana oikeudenkäynnissä.

Hänelle langetettiin 12 kuukauden pituinen lähestymiskielto isoveljeään ja hänen perhettään kohtaan. Nick Carterin mukaan hänelle ei jäänyt muita vaihtoehtoja, sillä pikkuveli oli uhannut ampua hänen raskaana olleen vaimonsa. Samalla hän kuitenkin toivoi, että moniongelmainen pikkuveli saisi asianmukaista hoitoa.

TMZ uutisoi vuoden mittaisen lähestymiskiellon voimaan astumisesta. Asia käsiteltiin Las Vegasissa. Kerroimme äskettäin, että poptähti Aaron Carter on toimitettu sairaalaan, mutta hän on ilmeisesti päässyt sieltä pois sosiaalisen median sisällön perusteella.