Pluskokoinen miesmalli: ”Meitä pitäisi arvostaa enemmän!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset hehkuttavat nykyisin innokkaasti positiivisen kehonkuvan puolesta, jossa sallitaan kaikenlaiset kehontyypit ja niitä pidetään yhtä arvokkaina. New Yorkin Brooklynissa asuva 27-vuotias Tevin Evans siinä mielessä harvinaislaatuinen ylipainoinen mies, että hän pystyy elättämään itsensä mallina.

Evans haluaa puhua kaikkien isokokoisten kaksilahkeisten puolesta, että myös he voivat olla tyylikkäitä. Hänen mukaansa isokokoiset miehet voivat pukeutua näyttävästi ja siististi. Hän on hurahtanut muodin maailmaan jo pikkupoikana. Nykyisin hän puolustaa erityisesti tummaihoisten ja ylipainoisten miesten oikeutta esiintyä muodin kärjessä.

Ihmisten tulisi keskittyä nykyisissä kauneusihanteissa enemmän terveyteen ja mielen hyvinvointiin. Sen sijaan, että ketään arvosteltaisiin hänen vartalonsa ja ulkonäkönsä perusteella, tulisi ihmisten kiinnittää huomiota kokonaisvaltaiseen olotilaan ja siihen, että pystyy elämään terveellisesti, onnellisesti ja pitkään.