Auto räjähti keskellä tietä – sankari pelasti kuljettajan

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan todellista sankaritekoa. Siinä sivullinen pelastaa itselleen tuntemattoman miehen palavasta autosta.

Yhdysvaltojen Connecticutissa kuvatulla videolla auto räjähtää yllättäen keskellä tietä. Ohi ajamassa ollut Edward Cyr näki tilanteen ja riensi nopeasti auttamaan kuljettajaa.

Cyr onnistui vetämään kuljettaja Glennwood Littlen pois palavasta autosta. CBS-uutissivuston mukaan hän selvisi rajusta onnettomuudesta lievin vammoin, mistä kiitos kuuluu suurella todennäköisyydellä Cyrin nopealle ja epäitsekkäälle toiminnalle.

 

On November 1st at approximately 6:50 PM an incredible act of bravery was performed. What looked to be a basic night out for dinner with his wife, Edward Cyr performed a very heroic act. Without regard for his own safety, he pulled the driver from a burning car which just exploded as he turned the corner. You saved Mr. Glennwood Little from burning inside his vehicle. Words can't describe this act. It was captured on a security camera video off the Stafford Town Hall. Mr Cyr, you are a hero.Chief David Lucia

Publiée par Stafford Fire Department No.1, Inc. sur Mercredi 20 novembre 2019

Additional Photos On November 1st at approximately 6:50 PM an incredible act of bravery was performed. What looked to…

Publiée par Stafford Fire Department No.1, Inc. sur Mercredi 20 novembre 2019

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.