Ruotsalaiset muovinukkebestikset – trikoopeput kuin paljaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin parikymppisistä ruotsalaisneitokaisista, jotka haluavat näyttää identtisiltä muovinukeilta. He keräävät faneja yhteisellä Instagram-tilillään. Kuvien sisältö keskittyy neitokaisten vartaloiden esittelyyn.

Yksi viimeisin julkaisu näyttää naisten takapuolet lähietäisyydeltä. Ne on tosin verhoiltu nuden värisiin trikoopöksyihin. Tämän takia naisten takamukset näyttävät äkkivilkaisulla paljailta.

Parikymppiset Julia ja Sofia ovat kuin identtiset kaksoset. Naiset ovat muokanneet ulkonäköään samaan suuntaan ja he käyttävät jopa samanlaisia vaatteita. Kaunottaret käyvät kuntosalilla kuusi kertaa viikossa ja muokkaavat ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla.

View this post on Instagram

Walking past yo ass like 🐾🐾🐾

A post shared by Delta Girls 🔥 (@deltagirls1) on