Auto osui lapseen Vantaalla – tilanne kärjistyi naisten nahisteluksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Miehen kuljettama ajoneuvo oli peruuttaessa osunut viereisestä autosta nousseeseen lapseen Vantaan Koivukylässä sijaitsevan kaupan parkkipaikalla perjantai-iltana. Lapsi ei saanut tilanteessa vammoja, mutta paikalla ollut 26-vuotias nainen oli käynyt huomauttamassa asiasta kuljettajalle.

Autoa ajaneen 34-vuotiaan miehen lisäksi kyydissä oli ollut 32-vuotias nainen. Nainen oli puuttunut huomautukseen ja tilanne oli eskaloitunut fyysiseksi. Naiset pahoinpitelivät toisiaan tönimällä ja raapimalla.

Paikalle soitettiin poliisit. Osallisten kertomukset eroavat toisistaan, joten poliisi on aloittanut tapauksesta tutkinnan. Tekonimikkeinä ovat liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja lievä pahoinpitely.