Lindsay Lohanin ex-poikaystävä kuollut – omisti legendaarisen ravintolan West Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesin West Hollywoodissa sijaitsevan Pink Taco -ravintolan omistaja Harry Morton on kuollut. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan viikonloppuna. Mies oli 38-vuotias.

Hän nousi tunnetuksi perustettuaan vaaleanpunaisen Pink Taco -ravintolansa Sunset Boulevardille Kalifornian West Hollywoodiin. Ikonisen hotelli Cateau Marmontin vastapäätä sijaitseva ravintola on myös monen julkisuuden henkilön suosikkipaikka. Se perustettiin vuonna 1999, ja bisnes on laajentunut sittemmin muualle Yhdysvaltoihin.

Yllättäen menehtynyt Harry Morton seurusteli vuonna 2006 näyttelijä Lindsay Lohanin kanssa. Näyttelijätär on ilmaissut osanottonsa sosiaalisessa mediassa. Mortonin ystävät ovat puolestaan muistelleet miehen ansioita esimerkiksi Facebookissa. Hän teki paljon hyväntekeväisyystyötä asuinalueellaan. Mies löydettiin kuolleena Beverly Hillsin kodistaan, TMZ uutisoi.

Hän on kuuluisan Hard Rock Cafe -ketjun perustaneen Peter Mortonin poika. Mies oli tuttu näky Hollywoodin piireissä. Hän on tapaillut Lindsay Lohanin lisäksi muun muassa Paris Hiltonia, Britney Spearsia ja Demi Moorea.

View this post on Instagram

Best friends. Best life.

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on