Ruotsin miljonääriäiti ja tyttäret bikineissä – lomakuva miesfanien mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsin miljonääriäitien elämästä kertovassa realitysarjassa esiintyvä Maria Montazami tunnetaan näyttävästä hiustyylistään, joka on perinteisesti ollut muhkea blondi. Taannoin hän poisti hetkellisesti valtavat hiuspidennyksensä, ja fanit rakastuivat heti lyhyeen hiustyyliin.

View this post on Instagram

Mi familia 🌴 #xmasphoto #justkidding #vacationgoals

A post shared by Maria Montazami (@mariamontazamioriginal) on

Nyt Maria on suunnannut koko perheensä kanssa lomailemaan aurinkoiseen Meksikon Caboon. Siellä perhe poseerasi kuvassa, jossa Maria tyttärineen nähdään bikineissä ja uimapuvuissa. Toki tasa-arvon vuoksi kuvassa ovat mukana myös perheen miehet.

Alusta asti sarjassa mukana ollut Maria Montazami on kaiketi suosituin Hollywoodin kotirouva, koska hänen nöyrä ja maanläheinen tyyli ihastuttaa katsojia. Sarjaa on esitetty noin kymmenen vuotta. Hän on naimisissa kiinteistövälittäjä Kamran Montazamin kanssa ja pariskunnalla on neljä lasta.