Claudia Romanin rantakuva villitsee somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa, mutta nyt hän keikistelee tuttuun tapaan somessa.

Vähäpukeisia kuviaan usein sosiaalisessa mediassa julkaiseva kurvitar nähdään tällä kertaa poseeraamassa uimarannalla bikinipeppu pystyssä. Kuvasarjansa yhteydessä kohukaunotar käynnisti somekilpailun, joka jää kuitenkin näyttävän kuvan jalkoihin. Kuvat on ikuistettu Loews Miami Beach -hotellin rannalla.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.