Demi Rose rakastaa alastomuutta – ja se näkyy Thaimaan lomallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

Viime aikoina Demi on julkaissut itsestään kuvia, joissa kurvitar nautiskelee lomastaan Thaimaan Khao Lakissa ja vieläpä käytännössä ilman vaatteita. Nyt sama teema jatkuu, kun hän poseeraa niin Thaimaassa kuin Los Angelesissakin ikuistetuissa valokuvissa.

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.