Ajokortti muropaketista? Maailman komein rikollinen kolaroi kaksi luksusautoa viikossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu Jeremy Meeks on haastettu oikeuteen autovuokrafirman toimesta. Amerikkalainen WeHo Auto Rental oli vuokrannut miehelle kaksi luksusautoa kahden päivän aikana. Molemmat palautettiin vahingoitettuina.

TMZ on saanut käsiinsä oikeudenkäyntidokumentit, joiden mukaan 35-vuotias Jeremy Meeks oli vuokrannut West Hollywoodissa sijaitsevasta autovuokraamosta ensin 2016 vuosimallin Porche Cayennen ja sen jälkeen 2019 vuoden Mercedes-Benzin. Miehen mukana oli ollut Terry Joe Bailey Jr. -niminen mies, joka on Meeksin vanha rikolliskaveri.

Molemmat ajoneuvot olivat kolaroituja. Mersu joutui törmäykseen 5. syyskuuta ja Porche viisi päivää myöhemmin. Tiedossa ei ole, kumpi miehistä ajoi ajoneuvoa. Meeks nousi kuuluisuuteen vuonna 2014, kun hänen pidätyskuvansa levisi sosiaalisessa mediassa. Hän on toiminut mallina siitä lähtien.