Versace haastoi vaatekaupan oikeuteen – mekko muistutti liikaa Jennifer Lopezin kohuvaatetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Lopez nähtiin vuonna 2000 Grammy-gaalassa katseita kääntäneessä, sittemmin ikoniseksi muodostuneessa vihreässä mekossa. Nyt gaala-asun suunnitellut Versace syyttää muotitalo Fashion Novaa sen kopioimisesta.

Pikamuotiin erikoistunut Fashion Nova myy mekkoja, jotka muistuttavat viidakkokuosinsa ja ison kaula-aukkonsa puolesta Lopezin gaala-asua. Versacen mukaan yhdennäköisyys on liian suuri ja Fashion Nova on syyllistynyt tavaramerkkiloukkaukseen.

Kanteen mukaan Fashion Novaa vastaan on nostettu jo kahdeksan samankaltaista kannetta muun muassa Adidaksen toimesta. Versace vaatii Fashion Novan maksamaan korvauksia kopiotuotteilla ansaittujen tuottojen edestä ja yhtiötä lopettamaan mekon myynnin, uutisoi TMZ.

 

Versace