Farrah Abraham vertasi syöpäpotilaita julkkiksiin: ”Voivat vaikuttaa yhtä paljon asioihin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen MTV-tähti, glamourmalli ja seurapiirijulkkis Farrah Abraham on ottanut tyttärensä Sophian mukaan American Influencer Awards -tapahtumaan. Nainen on myöhemmin kommentoinut juhlatilaisuuden luonnetta ja sosiaalisen median vaikuttajia.

– Pidin siitä, että gaala oli tarkoitettu ihmisille, jotka sairastavat syöpää tai omaavat päivittäisiä esteitä elämässään, mutta myös julkkiksille, suunnittelijoille, bloggaajille ja monille muille, jotka antavat elämänsä julkisuudelle yhteisen hyvän puolesta, Farrah Abraham hehkutti ja uskoo tällaisten henkilöiden pystyvän muuttamaan maailmaa paremmaksi paikaksi.

Hänen mukaansa maailma tarvitsee vaikuttajia. Hän muun muassa uskoo, että rohkeasti esillä olevat ihmiset luovat herkässä iässä oleviin lapsiin parempaa itseluottamusta ja uskallusta kasvaa rohkeasti omaksi itsekseen.

View this post on Instagram

@sophialabraham & I so appreciated the @aiaawards . As a single parent I know how hard it is when our kids start wanting to explore makeup, shave their legs, wax their brow ,want to start wearing braws , use deodorant,curiosity and puberty start-Thats why I’m greatfull and thankful we stand together so she knows I don’t judge her like the world may I embrace her fun clothing, beauty, hair , health and many more trends so she can explore and find her true self without anymore hardships along her way of maturing into her best self ❤️loved that this awards focused on those who may be going through cancer or may have a daily disability but just alike as a celebrity, designer, blogger and many more we all share that we put our lives out in the public for the greater good and this continues to make a great social change and economy for us all from civil rights and liberties and many more social impacts. Strength, love & empowerment to all the influencers world wide being you and making a difference #blowin ♥️♥️♥️ . . #beauty #influencer #health #nails #hair #wellness #mentalhealthawareness

A post shared by F A R R A H A B R A H A M (@farrahabraham) on