Heidi Klum heräsi alastomana – ja ikuistettiin heti somekuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien veteraaniosastoa jo nykyisin edustava Heidi Klum on jo lopettanut varsinaisen aktiiviuransa, mutta poseeraa kuitenkin edelleen paitsi sosiaalisessa mediassa välillä myös mainoksissa. Viime kesänä hän avioitui upeissa satuhäissä.

View this post on Instagram

Good morning from somewhere else ❤️ #todaywillbewhatimakeit

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Nyt Heidi on julkaissut verkossa somekuvansa, jossa hän nautiskelee antaumuksella rennosta aamusta. Hän nimittäin heräsi alastomana sängystään ja näky ikuistettiin heti somekuvaan. Klum toivottaa kuvansa yhteydessä hyvää huomenta kaikille seuraajilleen.

View this post on Instagram

Mule or Pump @robzangardi ????? 😛 #fittings

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Taannoin paljastui, että räppäri Drake oli aikoinaan pyytänyt treffeille supermalli Heidi Klumia. Hän lähestyi Heidiä viestillä, johon mallikaunotar ei kuitenkaan vastannut. Myöhemmin Klum kertoi räppärin olleen myöhässä viestinsä kanssa, sillä huippumalli oli juuri tavannut nykyisen sulhasensa, Tokio Hotel -kitaristi Tom Kaulitzin.