Nurmijärvellä liikkuu tuhopolttaja – poliisi pyytää havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nurmijärvellä on sytytetty neljä rakennusta tuleen tämän syksyn aikana. Viimeisimmät tulipalot tapahtuivat viime viikonloppuna, varhain lauantaiaamuna. Pyromaani sytytti kaksi tulipaloa.

Toinen paloista tapahtui noin kello 06:49. Sääksin uimarannan ravintolarakennuksessa ja toinen hieman myöhemmin noin kello 08:00 Lähtelän uimarannalla, jossa paloi huoltorakennus. Pelastuslaitos sai molemmat palot hallintaan. Molempia paloja epäillään tahallaan sytytetyiksi ja niitä tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa rikosnimikkeellä tuhotyö.

– Molempien lauantaina tapahtuneiden palojen epäillään liittyvän 19.–21.10. Nurmijärvellä tapahtuneisiin Lepsämän ja Valkjärven koulujen paloihin, kertoo tapausten tutkinnanjohtaja rikoskomisario Markku Lylykangas.

Poliisi kaipaa molempiin paloihin vihjeitä ja mahdollisia silminnäkijähavaintoja. Kaikki tapauksiin liittyvä tieto pyydetään ilmoittamaan vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295 413636.