Aaron Carter keskittyy vihdoinkin hyvinvointiin – pani sosiaalisen median tauolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Aaron Carter on syöksykierteessä. Mies erosi tyttöystävästään Lina Valentinasta kesällä. Hän haki naiselle lähestymiskieltoa. Sen jälkeen hän otti valtavan tatuoinnin kasvoihinsa, kuihtui 52-kiloiseksi ja sai lähestymiskiellon sisaruksilleen.

Poptähti on myös paljastanut sairastavansa skitsofeeniaa ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Lisäksi hän on ollut vakavasti päihderiippuvainen, mutta ei omien sanojensa mukaan käytä nykyisin muuta kuin kannabista. Sitä kuitenkin ilmeisen runsaasti.

Aaron Carter täyttää pian 32 vuotta. Hän sai aiemmin elämänsä järjestykseen vieroitushoidossa. Nyt mies on tiedottanut, että aikoo pitää taukoa sosiaalisesta mediasta ja keskittyä hyvinvointiinsa. Joulu on hänen mukaansa lempiajankohta vuodessa, joten hän haluaa rauhoittaa elämänsä. Fanit ovat kiittäneet päätöstä ja toivoneet miehelle onnea toipumiseen.

https://www.instagram.com/p/B5TniuaFm95/