Chris Brownille toinen lapsi? Exän väitetään synnyttäneen pojan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmekymppisellä räppäri Chris Brownilla on nykyään kaksi aviotonta lasta. Hänen kerrotaan tulleen toistamiseen isäksi, kun entinen tyttöystävä Ammika Harris synnytti terveen poikavauvan 20. marraskuuta. Tietoa ei ole vahvistettu virallisesti.

Page Six -lehden saamien tietojen mukaan Ammika Harris ja Chris Brown ovat kuitenkin hyvissä väleissä. He erosivat aiemmin tänä vuonna. Räppäri Brown on kuitenkin kantanut vastuunsa ja osallistunut kustannuksiin jo naisen odotusaikana.

Räppärillä on entuudestaan viisivuotias Royalty-tyttö yhdessä Nia Guzmanin kanssa. Lapsi syntyi yhden yön tuloksena, ja naista onkin syytetty rahastamisella lapsen avulla. Hän on joutunut taistelemaan elastumaksujen suuruudesta oikeudessa.

View this post on Instagram

11-20-2019

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on