Elsa Hosk tyrmää bikineissä – kuin Bond-tyttöjen aatelinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

View this post on Instagram

Doin my best Ursula Andress 💦

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Nyt Hosk on julkaissut sosiaalisessa mediassa upeita poseerauksiaan, joissa kaunotar esittelee bikineitään rannalla. Samalla hän toteaa pyrkivänsä esittämään takavuosien bikinikaunotarta Ursula Andressia, joka muistetaan edelleen ensimmäisenä ja maailman suosituimpana Bond-tyttönä elokuvasta Salainen agentti 007 ja tohtori No.

Taannoin suomalaistaustainen Elsa Hosk sai kunnian esitellä maailmalle Victoria’s Secretin kuluvan vuoden Dream Angels Fantasy Bra 2018 -rintaliivit, joiden arvo on miljoona dollaria. Nyt Elsa on julkaissut itsestään kuvia, joista toisessa hän nojailee sänkyyn ja toisessa on jo ehtinyt makoilemaan.

View this post on Instagram

1 or 2🍃

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

View this post on Instagram

Morning from jamaica 💛

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on