Kauppa ryöstettiin miekalla uhaten – sitten rikos paljastui henkilökunnan tekemäksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lähikaupan myyjää ja hänen poikaystäväänsä syytetään jokseenkin epätavallisesta rikoksesta. He lavastivat yhdessä kaupan ryöstön. Yhdysvaltojen North Carolinassa sijaitsevaan Big Daddy’s -lähikauppaan ilmestyi maanantaina mies, joka vaati myyjältä rahaa miekalla uhaten. Ryöstäjän saaliiksi päätyi 2 960 dollaria.

Poliisit huomasivat kuitenkin myyjänä toimineen Callie Elizabeth Carswellin kertomuksessa aukkoja. Ryöstäjä tunnistettiin myyjän poikaystäväksi, Clarence William Mooreksi. Hänen hallustaan löydettiin ryöstössä käytettyjä vaatteita ja miekka. Kävi ilmi, että pariskunta oli suunnitellut ja lavastanut ryöstön yhdessä.

Carswell ja Moore olivat menneet seuraavana aamuna kihloihin Walmart-tavaratalossa. He olivat ostaneet sormuksensa ryöstösaaliilla, uutisoi Associated Press.