Paidat tuunataan nyt valkaisuaineella ja kangasväreillä – näin teet sen itse kotonasi

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vanhaan paitaan voi saada uudenlaista ulkonäköä pienen askartelun avulla. Solmubatiikkipaidat ovat jälleen trendikkäitä, mutta niiden lisäksi vaatteita voi värjätä tai valkaista myös muita ideoita hyödyntäen.

Facebook-sivusto 5-Minute Crafts esittelee tapoja vaatteiden tuunaamiseen. Nykyisin kannattaa panostaa vaatehankinnoissa pitkäikäisiin asuihin sen sijaan, että osallistuisi kulutushysteriaan ja tuhlaisi rahaa supehalpoihin kertakäyttövaatteisiin. Vanhoihin paitoihin saa pikkutoimenpiteillä uudenlaista ulkonäköä.

Suihkuta valkaisuainetta paidan päällä olevan kasvin tai langan tai muun sapluunan päälle paljastaen uudenlaisen kuvion paidassa. Paidan voi myös rypistää tai panna solmulle. Etumuksen sijaan kuvioita voi tehdä myös selkäpuolelle tai hihoihin. Myös helmassa oleva kuviointi muuttaa koko asun ulkonäköä uudenlaiseksi.

Bleach ideas for your coolest outfit. 😎 bit.ly/32s9ae9

Publiée par 5-Minute Crafts sur Lundi 15 juillet 2019