Pariskunta liian erilainen? Saa odottamatonta kritiikkiä sivullisilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Romeo ja Julia ovat klassinen esimerkki kielletystä suhteesta, kun kaksi toisiaan vihaavan suvun nuorta rakastuu kaikista säännöistä välittämättä. Nyky-yhteiskunnassa on rikottu erilaisia rakkauden normeja muun muassa rotuihin ja sukupuoleen liittyen.

Nykyään ei myöskään ole harvinaista kahden aikuisen, mutta hyvin eri ikäisen henkilön välinen kumppanuus. Tästäkin huolimatta 23-vuotias May Rahim ja 49-vuotias Richard O’Hare joutuivat odottamaan vuoden ajan ennen suhteensa paljastamista muille. Pari pelkäsi muiden reaktiota. He tapasivat sattumalta ja rakastuivat.

New Yorkissa asuva pariskunta on joutunut kohtaamaan runsaasti arvostelua. Mayn kaverit ovat sanoneet suoraan, että nainen on vanhan miehen kanssa pelkästään rahan takia. Myös Richardin ystävät ovat ihmetelleet nuoren naisen motiiveja.

– Ensinnäkin, hän on minun mieheni ja rakastan häntä. Toiseksi, kenenkään muun mielipiteet eivät vaikuta asiaan, May napauttaa.