Rikolliset sarjavarkaissa Rovaniemellä – autossa kuusi säkillistä varastettuja vaatteita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vartija oli ottanut kiinni myymälävarkaan rovaniemeläisessä liikkeessä sunnuntaina 17. marraskuuta. Paikalle soitettiin poliisit. Selvisi, että näpistelijä oli ollut liikkeellä kahden muun henkilön kanssa.

Tilanteen selvittämisen kautta paljastui laaja rikosvyyhti. Kolmikon käyttämässä ajoneuvossa oli runsaasti anastetuksi epäiltyä omaisuutta, pääasiassa vaatteita. Ajoneuvo toimitettiin poliisiasemalle tarkempaa tutkimusta varten. Epäillyt joutuivat säilöön poliisin suorittamien tutkimusten ajaksi.

Autossa oli yhteensä kuusi isoa säkillistä varastettuja vaatteita. Ne oli anastettu rovaniemeläisistä liikkeistä kahden vuorokauden aikana. Vaatteiden yhteisarvo oli noin 3.200 euroa. Vaatteet palautettiin liikkeisiin ja tekijät jäivät tällä kertaa ilman rikoshyötyä. Kolmikkoa odottaa syytteet varkaudesta.