Sunrise Avenue -yhtye lopettaa – miljoonat fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen historian suosituimpiin yhtyeisiin maailmanlaajuisesti lukeutuva Sunrise Avenue lopettaa. Kymmenien tuhansien ihmisten yleisöjä konsertteihin keräävä yhtye ilmoitti asiasta hetki sitten suorassa nettilähetyksessä Helsingistä. Yhtyeen ura päättyy ensi kesänä Helsingin Olympiastadionille.

Sunrise Avenue Tampereen Pakkahuoneella 13.10.2017

Sunrise Avenue järjestää jäähyväiskonsertin Olympiastadionilla 15. elokuuta 2020. Yhtye kertoi tiedotustilaisuudessa tehneensä päätöksen lopettamisesta yhdessä ja paljasti päätöksen kypsyneen pitkään. Tilaisuudessa Sunrise Avenue myös esitti jäähyväiskappaleensa Thank yYu for Everything.

Menestyksekkäällä urallaan yhtye on myynyt 2,5 miljoonaa albumia ja soittanut miljoonille ihmisille konserteissa ja festivaaleilla. Yhtyeen menestys teki sen keulahahmo Samu Haberista supertähden Keski-Euroopassa, jossa hän on muun muassa toiminut The Voice -ohjelman tuomarina.