Teiden kuopat koristeltiin sukuelimillä – korjattiin nopeasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen kaupungin asukkaat ovat ottaneet käyttöönsä kovat keinot paikallisten teiden parantamiseksi. Pitkälle viety ja härski toimenpide vaikuttaa viimein tehonneen. Middlesbroughin teissä oli kauan paikallisten autoilijoiden elämää haittaavia kuoppia.

Facebook

Lopulta Wanksy-lempinimen saanut tuntematon taho alkoi maalaamaan niiden ympärille spraymaalilla peniksen muotoisia kuvioita. Kuopat korjattiin pian penisvandaalin aloitettua toimensa. Kaupunginvaltuusto väittää, että ongelmaa oltiin korjaamassa jo ennen graffiteja.

Paikallinen Brad Nicholson kuitenkin kiittää BBC:n mukaan peniksen voimaa niiden poistamisesta, sillä kuopat ehtivät olla tiessä yli vuoden ajan.

 

It looks like some residents of Acklam have had enough of reporting these pot holes to the Council

Publiée par Teesside Connected. sur Mercredi 24 avril 2019