Tässä se on! James Bond -seikkailun ensimmäinen traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Daniel Craigin viimeinen James Bond -seikkailu, No Time to Die, saa ensi-iltansa 3. huhtikuuta 2020. Nyt elokuvasta saadaan odotettua esimakua sen ensimmäisen trailerin muodossa.

Tulevassa elokussa Bond on vetäytynyt eläkkeelle Jamaikalle. Rauhallinen elämä saa kuitenkin väistyä toiminnan tieltä Bondin vanhan ystävän, CIA-agentti Felix Leiterin pyytäessä hänen apuaan. Pian vastassa on ennennäkemätön vaara.

Traileri tarjoaa helpotusta fanien pahimpaan 007-nälkään muun muassa moottoripyörästunttien, konekivääreillä varustetun Aston Martinin sekä vanhojen ja uusien Bond-tyttöjen ja Bond-pahisten muodossa. Uusina kasvoina elokuvassa ovat mukana Bohemian Rhapsody -tähti Rami Malek, Blade Runner 2049 -elokuvasta tuttu Ana de Armas ja Lashana Lynch.