Pussycat-Nicole säväytti bileasullaan – vietteli miehet jo punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun alkupuolella suursuosiosta nauttinut tyttöbändi The Pussycat Dolls on tekemässä paluuta, ja mukana on myös yhtyeen keulahahmo Nicole Scherzinger. Hän on solminut yhtyeeseen palaamisesta miljoonien dollareiden arvoisen sopimuksen.

View this post on Instagram

The #FashionAwards 2019 💣💋

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Tällä kertaa Nicole on säväyttänyt julkkispiirien juhlissa ilmestymällä paikalle FashionAwards 2019 -gaalaan todella upeassa mustassa iltapuvussa, joka nosti kauniisti ja ylväästi esiin hänen etumuksensa. Tällä asulla julkkiskaunotar oli varmasti yksi illan näyttävimmistä gaalavieraista.

View this post on Instagram

Just a touch of pink 💞

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

The Pussycat Dools sai alkunsa burleski-tanssiryhmänä 1990-luvulla. Vuonna 2003 kokoonpano muuttui tyttöbändiksi Popstars-ohjelman kautta maineeseen nousseen Scherzingerin liityttyä sen riveihin. Yhtye tunnetaan erityisesti suuren suosion saavuttaneesta Don’t Cha -hitistä. The Pussycat Dolls hajosi vuonna 2010.