Lionel Richie myöntää viimein – tytär on onnellinen Scott Disickin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarinen rakkauslaulujen tulkitsija, 70-vuotias Lionel Richie, on viettänyt kiitospäivää tyttärensä Sofia Richien ja hänen poikaystävänsä Scott Disickin kanssa. Laulaja on viimein hyväksynyt parin liiton, vaikka onkin aiemmin epäillyt sen olevan vain ohimenevä vaihe.

Eniten Lionel Richieta arveluttaa pariskunnan reilu ikäero, sillä Sofia on ollut teini-ikäinen aloittaessaan seurustelun kolmen lapsen isän ja itseään 15 vuotta vanhemman Scott Disickin kanssa. Lionel Richie on jopa sanonut, että ei usko pariskunnan pysyvän yhdessä kovinkaan kauaa. He ovat seurustelleet jo kaksi vuotta.

Mies on sanonut lähipiirilleen, että haluaa tukea tytärtään ja on siksi valmis hyväksymään suhteen. Hän on huomannut Sofian olevan todella onnellinen Scottin kanssa. Sofia on vihdoinkin täysi-ikäinen, eli 21-vuotias ja Scott Disick puolestaan 36 vuotta vanha, E! News raportoi.

View this post on Instagram

🍬

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on