Seksiriippuvainen sorsa menetti peniksensä – yritti paritella 10 kertaa päivässä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Liialla kiimaisuudella on ollut kehnot seuraukset Dave-nimiselle sorsalle. Eläinparka menetti lopulta peniksensä yritettyään paritella liikaa.

Daven omistajan, Josh Watsonin mukaan lintu viihtyi liiankin hyvin lajikumppaniensa Doran, Fredan ja Edithin kanssa. Lintu yritti paritella jopa 10 kertaa vuorokaudessa, minkä ansiosta sen penis alkoi tulehtua. Lopulta sorsa täytyi toimittaa eläinlääkäriin.

Eläinlääkäreillä ei ollut muuta mahdollisuutta pelastaa Dave kuin leikata sen penis irti. Iso-Britannian Bristolissa asuvan Watsonin mukaan se on kiima-ajan ulkopuolellakin seksiriippuvaiselle sorsalle todennäköisesti kova paikka.

– Dave on sitkeä sorsa ja voi nyt hyvin. Ainoa huono puoli on sen peniksen menettäminen. Luulen Daven olevan surullinen asiasta. Uskon linnun olevan nymfomaanikko. Sillä on voimakas seksivietti, Josh kuvaili Unilad-sivuston mukaan.

 

I’m afraid this post will make 50% of our followers wince but it’s an important post nonetheless. Dave the duck was…

Publiée par Highcroft Rabbit, Small Mammal & Exotic Vets sur Vendredi 29 novembre 2019