Tekashi 6ix9ine selviää ehkä odotettua lievemmällä tuomiolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdeksään rikokseen syyllisyyden myöntäneen räppäri Tekashi 6ix9inen hiphop-maine on saattanut kokea kolauksen oikeudessa todistamisen myötä. Se kuitenkin todennäköisesti myös lyhentää hänen tuomiotaan merkittävästi.

Räppäri on osoittautunut ilmiannoissaan niin suureksi avuksi viranomaisille että jopa syyttäjät kehuvat häntä. He kehottavat tuomari Paul Elgelmayeria langettamaan 6ix9inelle, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, lyhyen tuomion 47 vuoden minimirangaistuksen sijaan.

– Hernandez on tehnyt merkittävää yhteistyötä. Hän on tunnettu räppäri ja oli väkivaltaisen jengin korkean profiilin jäsen, syyttäjät kirjoittivat kirjeessään tuomarille.

– Hernandez päätti todistaa muita syytettyjä vastaan ja todistaa runsaasti julkisuutta saaneessa oikeudenkäynnissä häneen ja perheeseensä kohdistuneista uhkailuista huolimatta, kirje jatkui Page Six -sivuston mukaan.