Donald Trumpilla odottamaton yhteys brittihovin seksiskandaaliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on väittänyt julkisesti, että hän ei tunne seksiskandaalissa rypevää prinssi Andrew’ta. Piirit ovat kuitenkin pienet. Kerroimme äskettäin, että Donald Trump on kuvattu useasti prinssi Andrew’n seurassa vuosien aikana.

Heidät molempia yhdistää myös brittiläinen perijätär ja seurapiirijulkkis Ghislaine Maxwell, joka tunnettuun edesmenneen miljardööri Jeffrey Epsteinin tyttöystävänä, assistenttina ja oikeana kätenä. Saman naisen kerrotaan olleen se henkilö, joka välitti nuoria neitokaisia hyväkkäiden seksijuhliin. The Guardian kertoo, että Ghislaine Maxwell käski Virginia Giuffrea harrastamaan seksiä prinssi Andrew’n kanssa ollessaan ainoastaan 17-vuotias.

Lehtitietojen mukaan Trumpit viettivät runsaasti aikaa ja pintaliitoelämää Jeffrey Epsteinin kanssa 90-luvulla, jolloin haavoittuvaisessa iässä olleita tyttöjä välitettiin ja kaupattiin hyväosaisille. Samaa teki myös prinssi Andrew. Julkisuuteen seksuaalisesta hyväksikäytöstä noussut Victoria Giuffre työskenteli Donald Trumpin omistamalla Mar-a-Lagon rantaklubilla tavatessaan Ghislaine Maxwellin ensimmäisen kerran elämässään. Varomaton nuori avautui ongelmistaan Maxwellille ja tästä alkoi teini-ikäisen säälimätön hyväksikäyttö.

Maxwellin on kerrottu myös olleen aikoinaan Donald Trumpin ex-vaimo Ivana Trumpin ystävä. Ivana Trump asui samalla pienellä asuinalueella Jeffrey Epsteinin kanssa. Heidän palvelusväkeensä kuului henkilöitä, jotka olivat lähtöisin samasta perheestä, The Daily Beast kertoo.

Mediassa on myös kerrottu, että prinssi Andrew lähetti Ghislaine Maxwellille sähköpostia Virginia Giuffreen liittyen vain muutama tunti ennen seksiskandaalin puhkeamista. Prinssi Andrew on väittänyt, ettei tunne Virginia Giuffrea. Donald Trump on väittänyt ettei tunne prinssi Andrew’ta. Ghislaine Maxwell piilottelee tällä hetkellä todennäköisesti brittiläisellä maaseudulla, The Sun uutisoi.