Kendall Jenner pienissä bikineissä – huvijahdilla näyttävä parivaljakko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien perheeseen kuuluva Kendall Jenner joutui taannoin pulaan, kun 27-vuotias mies tunkeutui tähden tontille jo toistamiseen. Richard Eggers pidätettiin hänen kiivettyäån Kendallin Hollywood Hillsissä sijaitsevan kodin aidan yli. Viime viikolla mies tuomittiin kuukaudeksi vankilaan.

View this post on Instagram

jellyfish and mosquito’s

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendall Jenner on suunnannut lomailemaan aurinkoisiin tunnelmiin, sillä hän julkaisi nyt kuvan itsestään nauttimassa upeasta kesäkelistä huvijahdin kannella. Yhdessä ystävänsä kanssa pienenpienissä bikineissä istuskeleva Kendall toteaa kuvatekstissä, että ohjelmassa on ollut erityisesti medusoja ja hyttysiä.