Koulukiusatusta povipommiksi – Berliinin Barbie kuin muovinukke

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinin Barbiena seuraajia Instagramissa kerännyt Paris Herms on plastiikkakirurgien elävä taidonnäyte. Jättikokoisilla rinnoilla varustettu nainen haluaa näyttää muovinukelta, koska häntä kiusattiin kouluaikoina ulkonäkönsä vuoksi.

Saksalainen Instagram-malli Paris Herms on aloittanut yhteistyön alusvaatemerkki Sensallen kanssa. Hän esittelee mustaa pitsiasua peiliselfien avulla Instagramissa. Katse nauliintuu vaatteiden sijaan hänen mahdottomiin muotoihinsa.

Huulitäytteitä, kestopigmentointeja ja suurennusleikkauksia ottanut nainen on käyttänyt plastiikkakirurgiaan suuren määrän euroja. Nainen on päässyt vartalonsa muotojen avulla vaikutusvaltaiseen asemaan sosiaalisessa mediassa ja sen kautta osaksi pintaliitokulttuuria.