Robottiruohonleikkuri kohtasi haastajan – tässä on kauko-ohjattava versio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kodin askareisiin tarkoitetut robotit ovat yleistyneet. Ihmiset suosivat robotti-imureita ja -ruohonleikkureita. Tämä helpottaa heidän ajankäyttöään ja työtaakkaansa. Jos kuitenkin haluaa valvoa työn tuloksia, voi turvautua kauko-ohjattavaan versioon.

Nettivideolla esitellään Kanadan Montrealissa oleva kauko-ohjattava ruohonleikkuri. Se on ilmeisesti koti-insinöörin rakentama, eikä kauko-ohjattavia puutarhakoneita ole vielä asiakasmarkkinoilla. Idea on loistava.

Kauko-ohjattava ruohonleikkuri tarjoaa vaivattoman tavan huolehtia itse pihan siistimisestä kontrolloidusti. Robotit leikkaavat rajatulta alueelta kaiken. Kauko-ohjattavan ruohonleikkurin avulla voi leikata vain tiettyjä osia pihanurmesta.