Sofia Richie seksikkäin skeittari? Poseerasi pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt jo muutaman vuoden ajan saavuttaa uskottavuutta ja jalansijaa seurapiireistä. Hän on seurustellut pari vuotta realityjulkkis Scott Disickin kanssa ja täytti taannoin 21-vuotta.

View this post on Instagram

Frankie Files 🌩

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Nyt Sofia nähdään keikistelemässä upeassa sosiaalisen median kuvasarjassaan vaaleanpunaisissa bikineissä useissa eri paikoissa, kuten skeittilaudan kanssa kadulla sekä esimerkiksi kaupassa sisällä.

Julkkiskaunotar Sofia Richie on työskennellyt muun muassa Michael Korsin, Chanelin ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoiden mallina. Hän on Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin kolmen lapsen äitipuoli. Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner on vaatinut Scott Disickiä kosimaan pian Sofia Richietä.