Uskomaton piirustus! Erotatko sinä tämän valokuvasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taiteellinen lahjakkuus eroaa ihmisestä toiseen valtavasti, sillä jotkut ovat kuin syntyneitä tekemään toinen toistaan upeampaa esimerkiksi piirtämällä, soittamalla tai maalaamalla. Toisilla taas ei ole kovinkaan suuria kykyjä taiteissa, mutta muilla elämän osa-alueilla kyllä. Nyt teini-ikäinen piirtäjä aiheutta ihmetystä.

Kyseessä on Shania McDonagh, joka on vasta 16-vuotias piirtäjä. Tämä nuori lahjakkuus osaa piirtää esimerkiksi ihmisiä ja eläimiä uskomattoman yksityiskohtaisesti ja tarkasti. Parhaillaan Facebookissa leviääkin hänen vanhuksesta piirtämänsä kuva, jota on vaikea erottaa valokuvasta ainakaan kovin nopealla vilkaisulla. Voidaankin hyvällä syyllä todeta, että tästä taiteilijasta voi tulla vielä jotain suurta.