Roxetten Marie Fredriksson on kuollut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalaisen popyhtye Roxetten laulaja Marie Fredriksson on kuollut. Hän oli kuollessaan 61-vuotias. Hänellä todettiin vuonna 2002-luvun alussa pahanlaatuinen syöpäkasvain aivoissa. Se kuitenkin leikattiin onnistuneesti pois.

Marie Fredriksson menehtyi maanantaiaamuna 9. joulukuuta. Laulajatähti toipui aiemmin 2000-luvun alun leikkauksesta ja teki paluun esiintymislavoille. Konsertteja jouduttiin toisinaan perumaan terveysongelmien vuoksi. Naisen manageri vahvisti kuoleman Aftonbladetille.

Ruotsalaiset Marie Fredriksson ja Per Gessle perustivat Roxetten vuonna 1986. He kohosivat maailmanmaineeseen vuonna 1989 singlellään The Look. Roxette on myynyt 85 miljoonaa albumia, julkaissut 51 singleä ja sillä on hallussaan neljä US Billboardin ykkössijaa.