Riitaa television äänenvoimakkuudesta – nainen pahoinpiteli miehen joulukuusella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen nainen suuttui pitkäaikaiselle poikaystävälleen, koska hän kuunteli televisiota liian kovalla äänenvoimakkuudella aamuseitsemän aikaan. Krystall Graham heräsi ääneen ja raivostui. Hän otti perheen olohuoneessa olleen tekokuusen osat käteensä.

The Smoking Gun kertoo 38-vuotiaan naisen olleen pyhän vihan vallassa herätessään aikaisin aamulla television ääneen. Ensin hän meni huutamaan miehensä kasvojen lähelle. Sen jälkeen hän heitti tekokuusen yksi osa kerrallaan miehen päälle.

Miehelle tuli kahakassa naarmuja ja mustelmia kasvoihin, kaulaan ja vatsaan. Kahdeksan vuotta parisuhteessa olleella pariskunnalla on yhteisiä lapsia. Krystall Graham pidätettiin lähisuhdeväkivallasta.