Savupiippuun jumiin jäänyt mies pelastettiin – ja pidätettiin heti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaikki savupiipun kautta joulun alla koteihin yrittävät eivät ole Joulupukkeja. Yhdysvaltojen Arizonassa sijaitsevaan kotiin jouduttiin hälyttämään viranomaiset kutsumattoman vieraan jäätyä jumiin savupiippuun.

Tucsonin hätäkeskus sai soiton henkilöltä, joka kertoi kuulleensa avunhuutoja läheisestä kodista. Talon savupiipussa oli mies joka ei päässyt pois omin voimin. Tilannetta ratkaisemaan hälytettiin paikallinen palokunta.

Kolmikymppinen savupiippuun jumiutunut mies tuli paitsi pelastetuksi, myös pidätetyksi. Tyhjänä ollut talo ei nimittäin ollut hänen omansa. Miehen hallusta löydettiin KGUN-uutissivuston mukaan myös vaaralliseksi luokiteltuja huumeita, minkä lisäksi hänestä oli voimassaoleva pidätysmääräys.