Katie Price haluaa aloittaa elämänsä alusta – suunnittelee Yhdysvaltoihin muuttamista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommi Jordan, eli Katie Price, on syöksykierteessä. Nainen teki henkilökohtaisen konkurssin, jäi kiinni uskottomuudesta poikaystäväänsä Kris Boysonia kohtaan ja sai kahden vuoden ajokiellon. Nyt hän suunnittelee muuttavansa Amerikkaan.

Katie Price haluaisi solmia sopimuksen realitysarjasta Yhdysvalloissa. Hänen mukaansa ihmiset rakastaisivat hänen elämänsä seuraamista televisiosta. Hän on parhaillaan New Yorkissa.

Nainen kuitenkin epäröi muuttoa viiden lapsensa takia, sillä he joutuisivat vaihtamaan koulua ja sopeutumaan suureen muutokseen. Hän tulisi myös ikävöimään äitiään. Poikaystävä Kris Boyson muuttaisi kuitenkin samaan aikaan, sillä hänellä ei olisi vaikeuksia uuden työn löytämisessä kuntovalmentajana, The Sun uutisoi.