Tyttöbändin kaunotar esitteli laihtunutta vartaloaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittijulkkis Kerry Katona nousi julkisuuteen tyttöbändi Atomic Kittenin riveistä, mutta erosi tyttöbändistä vuonna 2001 tullessaan raskaaksi entiselle Westlife-laulaja Brian McFaddenille. Katonan paino-ongelmat alkoivat vuonna 2004, kun hän erosi McFaddenista.

Hän on kärsinyt myös huumeaddiktiosta ja erilaisista skandaaleista. Nyt nainen kertoo olevansa elämänsä parhaassa kunnossa 39-vuotiaana. Hän on laihduttanut tänä vuonna 15 kiloa ja ottanut täytettä rintoihinsa. Katona on keskittynyt hyvinvointiinsa ja viiden lapsensa kasvattamiseen.

Katona seurustelee nykyisin 31-vuotiaan fitness-valmentaja Ryan Mahoneyn kanssa. Mies kehuu entisen laulajan vartaloa, mikä kohottaa naisen itsetuntoa entisestään. Kerry Katona on nykyisin niin tyytyväinen kehoonsa, että kertoo kävelevänsä pitkin kotia alastomana, Closer-lehti uutisoi.