Nainen pudotti puolet painostaan ilman vippaskonsteja – lopuksi kauneusleikkaus

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Kahden lapsen alle kolmekymppinen äiti Victoria Bowen pelkäsi vaa’alle astumista. Kun hän viimein uskalsi katsoa elopainonsa, näytti lukema 120 kilogrammaa. Nainen järkyttyi ja tajusi, että asioiden on muututtava.

Australialainen Victoria Bowen palkkasi personal trainerin ja muutti ruokavalionsa uusiksi. Hän laihtui 55 kilogrammaa. Hän vaihtoi kehonsa koostumuksen läskistä lihakseksi, mutta iho ei mukaudu yhtä nopeasti muutokseen. Bowenille jäi laihdutuksesta runsaasti ylimääräistä ihoa etenkin vatsan seudulle, eikä se välttämättä palaudu koskaan.

Hän päätyi leikkaukseen, jotta saisi viimeinkin sen unelmiensa vartalon, jota varten hän on nähnyt niin paljon vaivaa. Hän halusi pukeutua kirkkaanpunaiseen ja vartaloa myötäilevään mekkoon ilman, että vatsan iho pullottaisi alushousuista.

Kaksi kuukautta ihonpoistoleikkauksen jälkeen nainen on onnensa kukkuloilla. Hänellä on litteä vatsa ja unelmien figuuri. Hän sanookin, että kova työ palkitsee lopulta, eikä aio enää koskaan lipsua tunnesyöpöttelyyn.