Pasha Pozdnyakova kylpylässä – ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänellä on jo yli puoli miljoonaa seuraajaa.

Taannoin Pozdnyakova Järvisydämen lomakohteessa poseerannut Pozdnyakova nähdään nyt poseeraamassa saman kohteen kylpylässä. Hänellä on jättimäisten kurviensa peittona niukat bikinit, jotka eivät kuitenkaan estä sitä, että miesten jakamaton huomio varmasti kiinnittyy juuri häneen.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.