Airfryer-friteeraajan sisältä löydettiin yhdeksän kiloa metamfetamiinia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ruokaa öljyn sijaan kiertoilman avulla friteeraavista airfryer-laitteista on tullut muutaman vuoden aikana suosittu uusi keittiöväline ympäri maailman. Taannoin erään friteeraajan sisältä paljastui jotain muuta kuin ranskalaisia perunoita.

Yhdysvaltojen Kentuckyssä työskentelevät poliisit takavarikoivat airfryer-keittimen, joka oli matkalla postissa paikallisen miehen kotiin. Laitteen sisälle oli kätketty metamfetamiinia sisältäviä paketteja. Huumeita oli yhteensä yhdeksän kiloa, eli lähes 100 000 dollarin edestä.

Paketti toimitettiin sen tilanneen miehen kotiin, jonka poliisit myöhemmin ratsasivat kotietsintäluvan voimin. Epäilty ei ollut ratsian aikana paikalla kotonaan, uutisoi Huffpost.

 

Protip: If you’re gonna deliver 20 pounds of meth in an air fryer, make sure it gets to the dealer.Today, our Major…

Publiée par Louisville Metro Police Department sur Samedi 7 décembre 2019