Olivia Culpo bikineissä – paratiisimaisema jää toiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina 25-vuotias kaunotar on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin niin somessa kuin lehtien sivuillakin.

View this post on Instagram

Go green ♻️

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Nyt maailmankuulu missikaunotar keikistelee vihreissä bikineissä upean eksoottisen lomakohteen uima-altaalla palmujen katveessa. Taannoin Olivia nähtiin lekottelemassa myös Karibialla sijaitsevalla St. Barthsin luksuskohteessa.

View this post on Instagram

Gimme that back please!

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Taannoin Olivia nähtiin poseeraamassa maailman arvostetuimman bikinituotoksen kuvauksissa Sports Illustratedin maailmankuuluun uimapukunumeroon. Nyt universumin kauneimmaksi kruunattu nainen poseeraa somekuvissaan Meksikon Cabossa sijaitsevassa Las Ventanas al Paraisossa esimerkiksi niukoissa punaisissa bikineissä. Lisäksi hänet nähdään kullanhohtoisessa iltapuvussa, joka saisi miehet sekaisin missä päin maailmaa tahansa.