Tupla-annos Keanu Reevesiä! Matrix 4 ja John Wick 4 ensi-iltaan samana päivänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuosina uutta nousua tehneen Keanu Reevesin faneja hemmotellaan toukokuussa 2021. Kaksi tähden odotettua elokuvaa on näillä näkymin saamassa ensi-iltansa samana päivänä.

Sekä Matrix 4 että John Wick: Chapter 4 -elokuvien suunniteltu ensi-iltapäivä on Forbes-lehden mukaan 21. toukokuuta 2021. Molemmat ovat Reevesin tähdittämien tyyliteltyjen toimintaelokuvasarjojen neljänsiä osia.

Elokuvien suunnitelluilla ensi-iltapäivillä on toisinaan tapana muuttua, ja onkin mahdollista että jompi kumpi jatko-osista siirretään toiseen päivämäärään kilpailun välttämiseksi. Uutiseen ehdittiin kuitenkin reagoida jo innolla sosiaalisessa mediassa, ja jotkut julistivat toukokuun 21. päivän jopa viralliseksi Keanu Reeves -päiväksi.