Jack Black jäämässä eläkkeelle – fanit tyrmistyivät paljastuksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä, koomikko ja muusikko Jack Black tunnetaan rooleistaan elokuvissa kuten School of Rock, King Kong ja Kung Fu Panda. Nyt 50-vuotias tähti on paljastanut suunnittelevansa jo eläkepäiviään.

Black kertoi Balance-lehden haastattelussa aikovansa lopettaa näyttelemisen pian. Tähden mukaan tuore Jumanji: The Next Level saattaa olla hänen viimeinen elokuvansa, vaikka mahdollisuus vielä yhdelle roolille sen jälkeen on olemassa.

– Ehkä vielä yksi elokuva. Nautin ajatuksesta vetäytyä varhaiselle eläkkeelle. Ei oikeastaan niin varhaiselle. Olen 50, näyttelijä kertoi.

Jack Black tosin totesi ettei hän ole pitkien suunnitelmien ystävä, ja saattaisi pyörtää ajatuksen eläkkeestä mikäli Quentin Tarantino pyytäisi hänet rooliin. Tähden tavoitteena on myös tehdä uusi levy hänen Tenacious D -yhtyeensä kanssa.