Räppäri kehottaa lopettamaan huumeiden käytön – syynä Juice WRLDin kuolema

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen nouseva räppäri Juice WRLD menehtyi viikonloppuna vasta 21-vuotiaana. Tämänhetkisten tietojen mukaan tähti olisi ottanut vaarallisen annoksen pillereitä poliisin ratsatessa hänen lentokonettaan.

Juice WRLDin kuolema on saanut toisen räppärin avautumaan huumeista ja niiden osasta hiphop-kulttuuria. Itse kovien huumeiden käytön lopettanut Trippie Redd kehotti Instagram Livessä sekä muita nuoria hiphop-tähtiä että fanejaan tekemään samoin.

– Emme käytä niitä enää. Piste. Jos se ei ole pilveä, emme vedä sitä. Ja kun puhun meistä, puhun meistä kaikista ryhmänä, Trippie Redd julisti.

Juice WRLD tunnettiin Trippie Reddin hyvänä ystävänä. Kaksikko on tehnyt yhdessä muun muassa kappaleet 1400 / 999 Freestyle ja 6 Kiss.

PÄIVITYS: Trippie Reddin huumeiden käytön lopettamistajankohdasta liikkuu ristiriitaista tietoa. Tähden fanien mukaan lopettamispäätös olisi tapahtunut jo vuosi sitten ja Redd vain kehottaa videollaan muita tekemään samoin. Artikkelia on muokattu tässä valossa.