Perheen järkytys – myrkkykäärme kenkien seassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaatekappaleiden seassa piileskelevä myrkkykäärme olisi ikävä yllätys muillekin kuin käärmekammoisille. Suomessa harvinainen tilanne on australiassa miltei arkipäivää.

Käärmeitä työkseen metsästävä Stuart McKenzie hälytettiin taannoin Queenslandissa asuvan perheen kotiin. Perhe oli nähnyt käärmeen luikertelevan lattialla, mutta McKenzien saapuessa paikalle siitä ei ollut jälkiäkään.

Lopulta myrkylliseksi demansia psammophisiksi tunnistettu käärme onnistuttiin paikantamaan. Se piileskeli vaarallisesti kenkien joukossa. McKenzie kertoo 9News-sivustolle takaisin luontoon häädetyn matelijan myrkyn olevan ihmisille potentiaalisesti hengenvaarallista.

 

Snakes Can Hide Anywhere!This is pretty awesome. As I arrived at this home in Ninderry this morning I saw the Yellow Faced Whip Snake dissappear amongst the shoes. I walked over and I literally couldnt see him even though all of the shoes were basically lying flat on the floor. Just goes to show how good they are at dissappearing especially when on the move in peoples yards and gardens. We have caught a heap of snakes inside peoples home today due to snakes trying to get out of the heat. Remember to call us anytime if you need a snake relocated. Stu 0409536000

Publiée par Sunshine Coast Snake Catchers 24/7 sur Dimanche 15 décembre 2019