Prinssi Williamilla ja Kate Middletonilla jäätävät välit? Video paljasti tunnelman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kulunut vuosi on ollut vaikea brittihoville, koska kuninkaalliset ovat joutuneet useampaan skandaaliin ja mediamylläkkään. Nyt herttuatar Catherine ja prinssi William ovat vierailleet suositussa televisio-ohjelmassa. Pariskunnan viileät välit ikuistuivat kameralle.

Kokki Mary Berryn vieraana ruokaohjelmassa käynyt herttuapari kertoi omista jouluun liittyvistä ruokailutottumuksistaan. Kate Middleton ja prinssi William istuivat ohjelman lopulla vierekkäin juhlissa. Prinssin vaimo ei kuitenkaan antanut miehensä koskea häneen, vaan vetäytyi kiusallisesti pois prinssin kosketuksesta. Tilannetta on puitu sittemmin muun muassa Twitterissä.

Keväällä uutisoitiin, että prinssi Williamin olisi pettänyt vaimoaan Kate Middletonia heidän perhetuttunsa ja hyvän ystävänsä Rose Hanburyn kanssa. Uskottomuus on lehtitietojen mukaan tapahtunut herttuataren odottaessa pariskunnan kolmatta lasta, vuonna 2018 syntynyttä prinssi Louisia. Brittihovia on hiertänyt myös prinssi Andrew’n seksiskandaali sekä prinssi Williamin ja prinssi Harryn tulehtuneet välit Hollywood-tähti Meghan Marklen vuoksi.