Teknoäiti ruiskutti rintamaitoa ravebileissä – kuin elävä Super Soaker

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Imettävä nainen on osallistunut hiljattain elektronisen musiikin ravebileisiin Etelä-Kaliforniassa. Paikalla oli myös Eric Falconi -niminen mies. Hän kuvasi mustaan uimapukuun pukeutunutta ja tanssivaa äityliä.

Dirtybird Campout festareille osallistunut nainen näytti nauttivan päiväsaikaan tanssimisesta. Hän intoutui heiluttamaan takamustaan twerkkaustyyliin ja yhtäkkiä nainen kaivoi rintansa esille uimapuvun kätköistä. Sitten alkoi tapahtua.

Ravemamma ruiskutti rintamaitoa kuin elävä Super Soaker -vesipyssy. Maito lensi kaaressa ja ihmiset ovat äimistyneitä maitosuihkun määrästä. Osa menee nauttimaan suihkusta samaan aikaan, kun toiset päivittelevät näkyä ääneen. Videosta on tullut viraalihitti ja se on kiertänyt mediapalveluissa kuukausien ajan. Katso video äidistä tästä linkistä.