Demi Rosen poseeraus leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet usein, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Life here on Mars. 💓 @fashionnova #novababe 📸 @lolo_creativ

A post shared by Demi Rose 🌹 (@demirosemawby) on

Phuketin Sri Panwassa viime aikoina näyttävästi lomaillut on nyt vaihtanut maisemaa oikein kunnolla, sillä palmut ovat vaihtuneet aavikkoon. Demi nähdään nyt nimittäin poseeraamassa lasi-iglussa Jordaniassa sijaitsevalla hiekka-aavikolla. Hänen muhkeat pakaransa varastavat huomion ikkunan takana avautumilta upeilta maisemilta.

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.